ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات + بهمن 1401

ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات + بهمن 1401

ساندویچ مرغ مکزیکی برای شام و ناهار گزینه بسیار خوبی است و می‌توانید از سبزیجات مختلف برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید و یک غذای درجه یک بین‌المللی داشته باشید.

ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات

ساندویچ‌ها در طعم و مزه‌های مختلفی تهیه می‌شوند. ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات مختلفی تهیه می‌شود و می‌توانید مرغ را به صورت ریش شده آبپز یا خرد شده تهیه کنید. با مجله اینترنتی کوبههمراه باشید.

ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • سبزیجات آبپز(ذرت و هویج) ۱ لیوان سر خالی
  • فلفل دلمه ۱/۲ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو تازه ۱ عدد یا ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر، آویشن، نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
  • چیپس خلال یا سیب زمینی سرخ کرده به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات

شما می‌توانید این ساندویچ مرغ مکزیکی را خیلی سریع و آسان تهیه کنید.

مرحله اول

ابتدا باید سینه مرغ را از وسط برش بزنید و اگر استخوان دارد بگیرید و به صورت نواری ریز با چاقو برش بزنید. کره را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا ذوب شود. سپس مرغ‌های فیله شده را اضافه کنید و به همراه آن ادویه‌ها را نیز افزوده و در تابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ‌ها بپزند و نرم شوند.

مرحله دوم

در این فاصله که مرغ در حال پختن است، سس را تهیه کنید. برای این کار سس مایونز را داخل کاسه بریزید و آبلیمو تازه را آب بگیرید و به همراه آویشن مخلوط کنید و تا سس یکدست شود و بعد سس را کنار بگذارید.

مرحله سوم

مرغ‌های تفت خورده را از تابه خارج کنید و قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و داخل تابه تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود. بعد هویج و ذرت بخارپز شده (هویج را پوست بگیرید و به همراه ذرت داخل یک سبد قرار دهید و سبد را روی قابلمه بگذارید و داخل قابلمه کمی آب بریزید و در قابلمه را ببندید و زمان دهید تا هویج و ذرت نرم شود) را اضافه کنید تفت دهید و بعد فلفل دلمه خردشده و مرغ را نیز اضافه کنید و مواد را تفت دهید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات

مرحله چهارم

در ادامه باید سس تهیه شده را به مواد اضافه کنید و در تابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس به خورد مواد برود. سیب زمینی را نیز از قبل سرخ کنید یا می‌توانید از چیپس خلالی استفاده کنید و مواد را داخل نان باگت قرار دهید و سرو کنید.

فوت و فن‌های پخت ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات

  • می توانید از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید ساندویچ مرغ مکزیکی شما رژیمی باشد می‌توانید سس را حذف و با سس رژیمی سرو کنید.
  • بهتر است قارچ‌ها را بشویید و خشک کنید تا کمتر آب بیندازد.

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی این املت ۴۰ ثانیه‌ای را حتما یاد بگیرید.















نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *