بادمجان شکم پر به روش ساده و استثنایی + بهمن 1401

بادمجان شکم پر به روش ساده و استثنایی + بهمن 1401

بادمجان شکم پر یک غذای مجلسی و کلاسیک است که به عنوان یک پیش غذای جذاب هم می‌توانید در مهمانی‌های خود سرو کنید.

بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

مرحله اول

برای شروع، ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. بادمجان‌ها را بعد از این که شستید از وسط نصف کنید. به کمک یک قاشق چایخوری فلزی بادمجان‌ها را خالی کنید. توجه کنید که از حاشیه بادمجان باید یک سانتی‌متر باقی بماند. قسمت گوشتی بادمجان را که بیرون ریختید کمی خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

روغن و کره پاستوریزه را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز خرد شده را با روغن و کره تفت دهید تا نرم شود. سپس بادمجان خرد شده را به آن اضافه کنید. گاهی اوقات مواد را با قاشق هم بزنید و تا زمانی‌ که بادمجان طلایی و نرم شود به تفت دادن ادامه دهید. سیر را به صورت ریز خرد کنید و تا زمانی که مواد عطر سیر بگیرند تفت دهید. مخلوط را به کاسه منتقل کنید و حدود چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

مرحله سوم

در این مرحله آرد سوخاری، ریحان، پونه کوهی و یک‌ چهارم فنجان پنیر پیتزا و پنیر موزارلا خرد شده را به مخلوط بادمجان اضافه کنید. به مواد به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید. پوره گوجه فرنگی و یک‌ چهارم فنجان آب را داخل سینی فر با هم ترکیب کنید. بادمجان‌های نصف شده را داخل مخلوط گوجه درون سینی فر بچینید. داخل آن‌ها را از موادی که آماده کرده‌اید، پر کنید. با قاشق مواد را کمی فشار دهید تا فشرده شوند و در صورت امکان مواد بیشتری اضافه کنید.

تهیه بادمجان شکم پر
مرحله چهارم

روی سینی را با  فویل بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت تا زمانی که کاملا بادمجان‌ها نرم شوند، بپزید. در ۱۵ دقیقه آخر موزارلا و پنیر پیتزا باقیمانده را روی بادمجان‌ها بریزید. در نهایت پس از پخت کامل بادمجان‌های شکم پر، آن‌ها را در ظرف مناسب قرار دهید. مقداری پونه کوهی روی بادمجان شکم پر بریزید و آن را سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ساده‌ترین روش درست کردن سالاد ماکارونی را مطالعه کنید.
















نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *