کیک شنی بدون فر | یک روش ساده برای پخت کیک ماهی‌تابه‌ای + بهمن 1401

کیک شنی بدون فر | یک روش ساده برای پخت کیک ماهی‌تابه‌ای + بهمن 1401

به دلیل حالت شنی که روی این کیک و با کمک پودر نارگیل ایجاد‌ می‌شود، به این اسم مشهور شده است.

کیک شنی بدون فر

کیک‌ها یکی از میان وعده‌های بسیار خوشمزه و جذاب هستند که در طعم‌ها و مزه‌های مختلف تهیه‌ می‌شود. کیک شنی بدون فر نیز یکی از این کیک‌های بسیار خوشمزه است که داخل تابه دو طرفه باید آن را درست کنید و دیگر نیازی به فر ندارید. با مجله اینترنتی کوبههمراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک شنی بدون فر

  • تخم مرغ  ۲ عدد درشت
  • شکر ۳/۴ لیوان دسته‌دار
  • آرد ۱ و ۲/۳ لیوان (اول ۳ بار الک و بعد پیمانه کنید)
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۲/۳ لیوان + ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوری سرخالی
  • وانیل ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • پودر هل  ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر نارگیل ۱ فنجان
  • شکلات سفید تخته‌ای ۳۰ گرم

طرز تهیه کیک شنی بدون فر

شما‌ می‌توانید این کیک‌ها را با فر و بدون فر در خانه تهیه کنید.

مرحله اول

ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم‌دمای محیط شود. سپس به کمک پیمانه یا یک لیوان اندازه‌گیری مواد را اندازه بگیرید. شعله پخش کن را روی حرارت بگذارید و زمان دهید تا ۱۵ دقیقه گرم شود.

کیک شنی بدون فر

مرحله دوم

در ادامه باید تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر و هل داخل کاسه بشکنید و با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ از بین برود.

مرحله سوم

در ادامه باید شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید و طی سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید. با لیسک یا دور کند همزن برقی آن را هم بزنید. برای دیدن دستورهای بیشتر از شیرینی بدون فر طرز تهیه قرابیه سیب و گردو بدون فر را بخوانید.

مرحله چهارم

در ادامه باید مواد را داخل یک تابه دو طرفه ۲۰*۳۰ بریزید و روی شعله پخش کن بگذارید و با حرارت خیلی کم و ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد. بعد از پخت کامل کیک را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. پودر نارگیل را چند دقیقه روی حرارت خیلی کم تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، سپس آن را کنار بگذارید. شکلات را خرد و با آن ۱ قاشق غذاخوری اضافه شیر مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن‌ماری آب شود. بعد شکلات را روی سطح کیک بریزید و پودر نارگیل تفت خورده را روی آن بپاشید و با پودر پسته تزیین کنید.

کیک شنی

فوت و فن‌های دستور پخت کیک شنی بدون فر

  • می‌توانید کیک را داخل فر ۱۷۰ درجه بگذارید تا بپزد.
  • واشر نارنجی رنگ تابه را خارج کنید.
  • اگر تابه شما معمولی بود، حتما دم‌کنی روی آن بگذارید.
  • می‌توانید به‌جای شکلات از شیرعسلی استفاده کنید.
  • کف قالب حتما کاغذ روغنی بگذارید.
  • اگر خواستید ارتفاع کیک بیشتر شود از قالب کوچک‌تر استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از شیرینی‌پزی شیرینی نوروزی با چند قلم مواد ساده را بخوانید.















نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *