علامت خطر در مورد سلامتی + بهمن 1401

علامت خطر در مورد سلامتی + بهمن 1401

وقتی شما به سلامت بدن بی‌توجه باشید بدن خود علامت‌هایی برای هشدار دادن به شما از خود بروز می‌دهد، نشانه‌هایی که باید شما را نگران کند.

علامت خطر در مورد سلامتی

همه ما امیدواریم زندگی امروز ما بهتر از دیروز باشد اما اگر جسم بیمار و ناسالمی داشته باشیم چه می‌شود؟ خوب روشن است که هیچ هدفی درست به سرانجام نخواهد رسید چرا که سلامت بدن لازمه داشتن نیروی اولیه برای فعالیت جسمی و ذهنی است. وقتی بدن شروع به بروز نشانه‌هایی کند باید هوشیار باشیم و به آن توجه و سبک زندگی را تغییر دهیم. ۵ علامت خطر در مورد سلامتی را در این مطلب از مجله اینترنتی کوبهبخوانید.

خستگی‌های مزمن

اگر اکثر اوقات خسته هستید و یا انرژی کافی برای انجام کارها را ندارید بدنتان می‌خواهد چیزی به شما بگوید، رژیم غذایی ناسالم خود یکی از علل خستگی مزمن است. غذاهایی که کربوهیدرات پایین دارند انرژی مورد نیاز بدن را تامین نمی‌کند و همچنین می‌تواند نشانه قند خون پایین باشد.

خستگی‌های مزمن

دمای پایین بدن

همانطور که بیشتر مردم می‌دانند دمای سالم بدن حدود ۹۷۰۸ است وبالای ۹۹۰۴ تب را نشان می‌دهد اما پایین تر۹۷۰۸ درجه دمای بدن نشان دهنده کمبود انرژی است و همچنین دمای پایین این نشانه عملکرد پایین متابولیک و تیروئید است، فاکتوری که محل رشد ویروس‌ها و عفونت‌ها را فراهم می‌کند و باعث مرگ تدریجی سلول‌ها می‌شود بنابراین اگر دمای بدن یک یا دو درجه پایین‌تر از حد نرمال باشد به پزشک مراجعه کنید تا تیروئید و متابولیسم بدن شما را بررسی کند.

بی‌خوابی و کیفیت پایین خواب

آیا در خوابیدن مشکلی دارید؟ شاید برای شما هم پیش آمده که به رختخواب می‌روید علی رغم اینکه خسته هستید و مدت زمان زیادی را به سقف زل می‌زنید اما خوابتان نمیبرد، این نشانه بی‌خوابی و نداشتن انرژی لازم است، در این شرایط بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

علامت خطر در مورد سلامتی

مشکلات گوارشی

تابه حال در مورد روند هضم غذا فکر کرده‌اید؟ چگونه بدن غذاها را هضم می‌کند؟ اگر همیشه احساس نفخ دارید یا غذایی که می‌خورید را با حالت تهوع بیرون می‌ریزد مشکل گوارشی دارید یا غذای که میخورید با معده شما سازگار نیست.

ناتوانی در کاهش وزن

اگر معمولاً وزنتان نوسان دارد و پایین آوردن وزن برای‌تان دشوار است بدنتان سعی دارد چیزی به شما بگوید بنابراین باید تغذیه‌تان را بررسی و به پزشک مراجعه کنید.

پیشنهاد مطالعه: مطلب عوارض مصرف زیاد روغن زیتون را جدی بگیرید! را بخوانید.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *