تهیه کوکو پنیری به روش ساده و خوشمزه + بهمن 1401

تهیه کوکو پنیری به روش ساده و خوشمزه + بهمن 1401

کوکو پنیری فاقد گوشت است و برای کسانی که گیاه‌خوار هستند ولی تخم‌مرغ مصرف می‌کنند گزینه بسیار خوبی است. این کوکو خوشمزه و فوری را می‌توانید به سادگی در خانه تهیه و با نان تازه سرو کنید.

تهیه کوکو پنیری

کوکو پنیری یکی از کوکوهای بسیار خوشمزه است که بدون گوشت و با سبزیجات تهیه‌ می‌شود. کوکو پنیری با پنیر ورقه‌ای تهیه‌ می‌شود ولی‌ می‌توانید از پنیر رنده‌شده نیز در آن استفاده نمایید. شما‌ می‌توانید مواد کوکو را داخل قالب‌های طرح‌دار بریزید یا کل مواد را داخل تابه ریخته و بعد از پخت برش بزنید و با خیارشور و گوجه سرو کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کوکو پنیری را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کوکو پنیری

  • کدو ۴ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • جعفری تازه ۱ قاشق غذاخوری
  • شوید خشک یا تازه ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم

تهیه کوکو پنیری

طرز تهیه کوکو پنیری

مرحله اول

ابتدا کدوها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و داخل صافی بگذارید. حسابی فشار دهید تا آب کدوها خارج شود. کمی جعفری را پاک کنید و بشویید و بعد از خشک شدن آن را خرد نمایید. هویج را نیز رنده کنید و آب آن را بگیرید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس داخل یک کاسه بزرگ، کدو، هویج، جعفری، شوید و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را بریزید و مواد را هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از لختگی خارج شوند.

مرحله سوم

در ادامه همه ادویه‌ها را اضافه کنید. برای اینکه کوکوها وا نروند باید از کمی آرد سفید یا پودر سوخاری استفاده نمایید و مواد را خوب هم بزنید. مایه کوکو پنیری حاضر است. داخل یک تابه کمی روغن بریزید و بگذارید تا کاملا داغ شود.

مرحله چهارم

از مواد کوکو بردارید و در دست به آن حالت و داخل تابه قرار دهید.‌ می‌توانید از انواع قالب‌های طرح‌دار استفاده کنید. پنیر ورقه‌ای را برش بزنید و روی کوکو قرار دهید و با کمک قاشق کمی فشار دهید تا داخل کوکو برود. سپس طرف دیگر کوکو را نیز سرخ کنید و داخل دستمال روغن‌گیر قرار دهید و با نان تازه سرو کنید. اگر به غذاهای فوری علاقه دارید، تخم مرغ اسکاتلندی، مقوی و خوشمزه را در مجله بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه کوکو پنیری

نکات کلیدی در تهیه کوکو پنیری

  • اگر دوست دارید کوکو بیشتر کش بیاید باید دو لایه پنیر قرار دهید و روی پنیر را خوب با مواد کوکو بپوشانید.
  • پیاز بهتر است نگینی خرد شود و رنده نکنید.
  • می‌توانید این غذا را در فر نیز تهیه کنید تا رژیمی‌تر شود.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای غذایی بیشتر فیله گوشت کبابی همراه با سس مخصوص را بخوانید.
















نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *