دسر لیالی لبنانی یک خوشمزه ساده و دلپذیر + بهمن 1401

دسر لیالی لبنانی یک خوشمزه ساده و دلپذیر + بهمن 1401


در این مطلب قصد داریم طرز تهیه دسر لیالی لبنان یا شب‌های لبنان را به شما آموزش دهیم. این دسر علاوه بر اسم جالبش، بافت نرم، کرمی،‌ ملایم و خوشمزه‌ای هم دارد.

دسر لیالی لبنانی

دسرها یکی از خوشمزه‌ترین بخش‌های غذا به شمار می‌روند. دسرها در سراسر دنیا همواره طرفداران خاص خود را دارند. از طرفی هر کشوری هم دسرهای مخصوص به خود را دارد که با نام همان کشور شناخته می‌شود. امروز برای شما یک دسر مربوط به کشور لبنان را در نظر گرفته‌ایم که شاید تابه‌حال امتحان نکرده باشید. دسر لیالی لبنانی یا دسر شب‌های لبنان یکی از دسرهای خوشمزه است که بافت نرم و لطیفی دارد و با ذائقه ما ایرانی‌ها هم کاملا جور در می‌آید. با مجله اینترنتی کوبههمراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر لیالی لبنانی

  • شیر ۲ پیمانه
  • آرد سمولینا نصف پیمانه
  • نشاسته‌ ذرت یک قاشق غذاخوری
  • شکر نصف پیمانه
  • عصاره‌ وانیل یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • عرق هل ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه‌ صبحانه ۱۰۰ گرم
  • پودر خامه ۴۰ گرم
  • شیر سرد یک‌چهارم پیمانه
  • خامه‌ صبحانه ۱۰۰ گرم
  • پسته، شهد یا عسل به مقدار لازم

دسر لیالی لبنان

طرز تهیه دسر لیالی لبنانی

مرحله اول

برای تهیه دسر لیالی لبنانی نیمی از آرد سمولینا خود را داخل ۲ لیوان شیری که آماده کرده‌اید بریزید. اگر دوست دارید یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت هم به مواد خود اضافه کنید. نیمی از پیمانه شکر را هم بریزید. اگر دوست دارید می‌توانید از عسل یا شکر قهوه‌ای هم در تهیه این دسر استفاده کنید. همه این مواد را با هم ترکیب کنید و روی شعله گاز قرار دهید تا حالت پودینگی و کرم مانند شود.

مرحله دوم

وقتی که ترکیب مواد شما کاملا غلیظ شد، نصف قاشق چایخوری وانیل را همراه دو قاشق غذاخوری گلاب و دو قاشق عرق هل داخل مواد بریزید. ۱۰۰ گرم خامه صبحانه‌تان را هم بریزید و مخلوط کنید. پودینگ شما آماده شده است. این مواد را داخل ظرف‌هایی که برای سرو آماده کرده‌اید بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. برای دیدن دستورهای بیشتر از دسرهای خانگی جایگزینی تازه برای دسر توت فرنگی و خامه را بخوانید.

مرحله آخر از طرز تهیه دسر لیالی لبنانی

تا زمانی که دسر شما آماده شود، ۴۰ گرم پودر خامه را در کاسه‌ای بریزید. اگر دوست داشتید از خامه قنادی فرم‌گرفته استفاده کنید. یک‌چهارم پیمانه شیر سرد را اضافه کرده و با دور تند همزن بزنید تا کاملا غلیظ شود و خودش را بگیرد. وقتی خامه شما فرم گرفت می‌توانید ۱۰۰ گرم خامه صبحانه هم بریزید و تا جایی که مخلوط شود این ترکیب را هم بزنید. موقع سرو دسر، یک لایه خامه روی آن بریزید و با پودر پسته و شربت یا عسل تزیین کنید. شاید دوست داشته باشید دستورهای بیشتری از دسرهای مختلف امتحان کنید، با ما همراه باشید تا ۵ دسر ساده و سریع با کمترین هزینه را بخوانید.

اگر شما هم ترکیباتی از دسرهای مختلف کشورهای دیگر در خانه درست کرده‌اید برای ما از تجربه‌تان بنویسید تا دیگران هم آن را بخوانند.

پیشنهاد مطالعه: خانم‌های عزیز اگر دوست دارید در کنار یک دسر خوشمزه که درست کرده‌اید، برای همسر خود جذاب‌تر هم باشید، مطلب چگونه برای هم جذاب‌تر باشیم؟ را بخوانید.














نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *