نوشیدنی خانگی با جو | مجله دلتا + بهمن 1401

نوشیدنی خانگی با جو | مجله کوبه+ بهمن 1401

استفاده روزانه از جو فواید بی‌شماری را برای سلامتی شما به همراه خواهد داشت. نوشیدنی خانگی با جو همراهی سالم برای تابستان شماست.

نوشیدنی خانگی با جو

نوشیدنی خانگی با جو یک نوشیدنی با طراوت و سالم است که از جوشاندن دانه‌های جو  در آب تهیه می‌شود. با ما در مجله اینترنتی کوبههمراه باشید.

این نوشیدنی سرشار از فیبر، مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان است که آن را به یک مقوی عالی برای دستگاه گوارش و یک درمان طبیعی برای یبوست تبدیل می‌کند. نوشیدنی خانگی با جو همچنین به دلیل خاصیت خنک کنندگی به تنظیم دمای بدن و جلوگیری از اختلالات ناشی از گرما در تابستان کمک می‌کند.

فواید نوشیدن نوشیدنی خانگی با جو در تابستان

  1. سلامت دستگاه گوارش

نوشیدنی خانگی با جو یک ترکیب عالی بی‌نظیر برای دستگاه گوارش است. به گفته متخصصین تغذیه این ماده به دلیل داشتن فیبر زیاد، عادات روده را تنظیم کرده و هضم را بهبود می‌بخشد و به‌عنوان یک درمان برای یبوست استفاده می‌شود. مصرف منظم نوشیدنی خانگی با جو به بهبود حرکات روده نیز کمک می‌کند.

  1. خواص خنک‌کنندگی

ترکیبات جو به کاهش دمای بدن در تابستان و جلوگیری از اختلالات ناشی از گرما کمک کرده و با تامین آب بدن به حفظ تعادل الکترولیت‌ها و جلوگیری از کم آبی بدن کمک می‌کند.

  1. سلامت کلیه‌ها

این نوشیدنی همچنین عملکرد کلیه‌ها را بهبود می‌بخشد و می‌تواند برای پیشگیری یا درمان عفونت‌های دستگاه ادراری یا سنگ کلیه استفاده شود. این نوشیدنی سم زدایی عالی برای کبد و تصفیه‌کننده خون است. خواص آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی خانگی با جو به مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن ما کمک می‌کند و در نتیجه از بیماری‌های مختلف جلوگیری می‌کند.

نوشیدنی خانگی با جو

  1. کاهش وزن

    این نوشیدنی یک عامل کاهش وزن عالی است. جو به جلوگیری از جذب LDL و تری گلیسیرید کمک می‌کند که منجر به کاهش وزن می‌شود.

  2. کنترل دیابت

فیبر محلول موجود در نوشیدنی خانگی با جو به مولکول‌های گلوکز در دستگاه گوارش ما متصل شده و جذب قند را کند می‌کند. این ویژگی به درمان دیابت کمک می‌کند.

چگونه نوشیدنی خانگی با جو درست کنیم؟

برای تهیه این نوشیدنی دانه‌های جو را کاملا شسته و یک شب در آب خیس کنید.

روز بعد جو را حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانی‌که آب غلیظ و کرم رنگ شود در آب بجوشانید.

مخلوط را صاف کرده و برای طعم دار کردن آبلیمو یا نعناع اضافه کنید.

برای شیرینی می توانید عسل یا انگور هم اضافه کنید.

بهترین زمان برای مصرف نوشیدنی خانگی با جو صبح زود و با معده خالی است.

پیشنهاد مطالعه؛ آجیل را بدون خیساندن مصرف نکنید!‍ را بخوانید.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *