فواید چغاله بادام | خواص چغاله بادام برای سلامتی + بهمن 1401
|فواید چغاله بادام | خواص چغاله بادام برای سلامتی + بهمن 1401
چغاله بادام میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش است که تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبزرنگ و پوشیده از کرک ظریفی است. در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری میکند.

چغاله بادام به بادام نارسی میگویند که تمام قسمتهای آن قابلخوردن است؛ گرچه بهنظر بعضی، پوست آن کمی تلخ است و مزه خوبی ندارد. اگر چغاله بادام روی درخت بماند و به رشد خود ادامه دهد، خشک و سخت میشود و ترک میخورد و بادام آن نمایان میشود. در ادامه این مطلب از مجله اینترنتی کوبهدرباره فواید چغاله بادام صحبت خواهیم کرد.
خواص چغاله بادام برای سلامتی
چغاله بادام پروتئینی قلیایی است که میتواند بدن را قلیایی نگه دارد.
تأمین آنتیاکسیدانهای موردنیاز بدن
چغاله بادام سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که در دفع سموم بدن و تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند؛ بنابراین با مصرف چغاله بادام میتوانیم جلوی بروز بسیاری از بیماریها و عفونتها را بگیریم.
کمک به کاهش وزن
فواید چغاله بادام چربیهای سالمی دارد که در دفع چربی اضافه و لاغری مؤثرند. کالری موجود در چغاله بادام، نوعی کالری نادر است که برای کاهش وزن مفید است.
کمک به سلامت قلب
این میوه خوشمزه برای قلب بسیار مفید است. چغاله بادام (بهویژه پوست آن) حاوی فلاونوئیدها یا بیوفلاونوئیدهای فراوانی است که نوعی متابولیت ثانویه محسوب میشوند و قدرت آنتیاکسیدانها در بدن را افزایش میدهند. گروهی از پژوهشگران ثابت کردهاند که فلاونوئیدها در همکاری با ویتامین E عمل میکنند و از این طریق از دیواره رگها در برابر پارگی یا آسیبهای احتمالی محافظت میکنند.
با مصرف چغاله بادام میتوانیم از بیماریهای قلبی ـ عروقی کشندهای مانند حمله قلبی جلوگیری کنیم.
فواید چغاله بادام، تقویت دندان و لثه
چغاله بادام دارای فسفر فراوانی است که برای دندانها و استخوانها مفید است. فسفر با تقویت دندان و لثه به سلامت دهان و دندان کمک میکند. بهعلاوه، کارایی سیستم اسکلتی نیز بهطرز چشمگیری بهبود مییابد.
حفظ تعادل pH بدن
مصرف چغاله بادام روشی طبیعی و عالی برای حفظ سطح pH بدن است. گاهی کل سیستم بدن بهدلیل ترشح شیرههای معده و روده اسیدی میشود. بدن ما همیشه تمایل دارد که قلیایی بماند. اسیدیشدن بدن میتواند به مشکلات سلامتی شدیدی منجر شود. (مانند پوکی استخوان، ازدستدادن انرژی، ضعف سیستم ایمنی بدن و…)
کمک به گوارش بدن
فواید چغاله بادام آن است که برای معده مفید است، زیرا فیبر فراوانی دارد که فرایند هضم را روانتر میکند.
کنترل سطح کلسترول خون
مواد غذایی اندکی وجود دارند که مانند چغاله بادام میتوانند با لیپوپروتئین کمچگالی یا «کلسترول بد» مبارزه کنند. اگر چغاله بادام را بهطور منظم مصرف کنیم، بهراحتی میتوانیم سطح کلسترول خون خود را کنترل کنیم.
پیشنهاد مطالعه: مطلب ۵ نکته برای آب کردن چربی های شکم در ماه رمضان را بخوانید.