شپردز پای: غذای محبوب انگلیسی + بهمن 1401

شپردز پای: غذای محبوب انگلیسی + بهمن 1401

شپردز پای یکی از غذاهای پرطرفدار انگلیسی است که از قدمت زیادی برخوردار است.

شپردز پای

تجربه غذاهای جدید در صورتی‌که با ذائقه شما همراه باشند، می‌توانند به جزئی همیشگی از برنامه غذایی شما تبدیل شوند.

غذای محبوب انگلیسی‌ها شپردز پای یا پای چوپان از غذاهایی است که به‌دلیل ترکیبات آشنایش می‌تواند برای ما ایرانی‌ها نیاز به غذایی ایده‌آل تبدیل شود. با ما در مجله اینترنتی کوبهدستور پخت این غذای خوشمزه را فرا بگیرید.

شپردز پای

مواد لازم برای تهیه شپردز پای یا پای چوپان

  • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی خرد شده: ۸۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • شیر: ۳/۱ پیمانه
  • کره:۷۰ گرم
  • نخود فرنگی پخته شده: ۳/۱ پیمانه
  • هویج خرد شده: ۳/۱ پیمانه
  • گوجه فرنگی:۱ پیمانه
  • آب لیمو ترش:۱ عدد
  • جعفری خرد شده:۱ پیمانه
  • سیر:۲ حبه
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
  • پاپریکا:۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

شپردز پای

طرز تهیه شپردز پای

مرحله اول

برای تهیه غذای خوشمزه انگلیسی شپردز پای در ابتدای کار، پیازها را شسته و پوست می‌کنیم. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. پیازها را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا شیشه ‌ای و سبک شود.

مرحله دوم

بعد زردچوبه را به آن اضافه کرده و قدری تفت می ‌دهیم، تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. در ادامه پودر تخم گشنیز را به همراه فلفل قرمز و پاپریکا به آن، اضافه می‌ کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر و بوی ادویه ها خارج شود.

مرحله سوم

سپس گوشت چرخ کرده را هم به آن اضافه می‌ کنیم، وقتی که تفت خورد، سیر له شده، نخود فرنگی پخته شده و هویج خرد شده را هم اضافه می ‌کنیم و دوباره مقداری تفت می‌ دهیم. نمک و فلفل را هم اضافه می ‌کنیم.

مرحله چهارم

در آخر پودر گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه می‌‌دهیم روی حرارت ملایم برای ۳۰ دقیقه بپزد. می‌توانیم به جای از کنسرو پوره گوجه فرنگی نیز استفاده کنیم.

مرحله پنجم

در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید تا علاوه بر طعم، رنگ مایه گوشتی هم جذاب‌تر و خوشرنگ‌تر باشد. بعد از پخت به مایه گوشتی، آبلیمو اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش می‌‌کنیم.

مرحله ششم

در فاصله‌ای که گوشت در حال پخت است، سیب زمینی‌ها را شسته و پوست می‌کنیم. در ادامه سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب و نمک داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد و آب سیب‌‌زمینی کامل تبخیر شود.

مرحله هفتم

سیب زمینی را به‌طور کامل له می‌کنیم تا صاف و یکدست شود. بعد کره نرم شده که به دمای محیط رسیده، شیر و مقداری فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

درون ظرف مورد نظر یک لایه مواد گوشتی می ‌ریزیم. سپس مقداری جعفری خرد شده روی آن می ‌ریزیم. بعد یک لایه پوره سیب زمینی روی آن می‌ ریزیم و با پشت قاشق خوب صاف می‌ کنیم، سپس با چنگال روی سیب‌زمینی خطوطی ایجاد می‌کنیم.

مرحله نهم

فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم می‌کنیم. هم می‌توانیم همه مواد را داخل یک ظرف درست کنیم و هم می‌توانیم در ظرف‌های کوچک‌تر تهیه کنیم و نهایتاً به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی سیب‌زمینی‌ها طلایی شود، داخل فر می‌‌گذاریم.

پیشنهاد مطالعه: دستور پخت توپک سیب زمینی پنیری، غذای فوری شب جمعه را بخوانید.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *