اگر از طرفداران تغذیه سالم هستید، اما گیاهخواری برای شما دشوار است میتوانید رژیم غذایی نیمه گیاه خواری را انتخاب کنید.

رژیم غذایی نیمه گیاه خواری چیست؟ برای کسانیکه علاقهمند به یک برنامه غذایی متعادل هستند و مصرف مداوم گوشت و مرغ را در رژیم غذایی خود نمیپسندند، این رژیم، یک رویکرد انعطافپذیر برای خوردن غذاهایی است که عمدتا گیاهی هستند، اما شامل مصرف گهگاهی محصولات حیوانی نیز میشود. با ما در مجله اینترنتی کوبههمراه باشید.
رژیم غذایی نیمه گیاه خواری چیست؟
رژیم غذایی نیمه گیاه خواری اصطلاحی نسبتا جدید است برای کسانیکه محصولات حیوانی را نیز در برنامه غذایی خود دارند و بههمیندلیل گیاهخوار محسوب نمیشوند، اما بیشتر بر روی غذاهای گیاهی تمرکز میکنند، بنابراین غیر گیاهخوار نیز نامیده نمیشوند.
این رژیم فاقد قوانین مشخص و یا تعداد توصیه شده کالری یا درشتمغذی است. به باور متخصصین تغذیه رژیم غذایی نیمه گیاه خواری بیشتر یک تغییر سبک زندگی است تا یک رژیم غذایی دشوار.
این رژیم به شما اجازه میدهد تا برخی از محصولات حیوانی مانند ماهی، مرغ، تخم مرغ و لبنیات را در حد اعتدال مصرف کنید. با این حال، تاکید بر کاهش مصرف گوشت و افزایش غذاهای گیاهی است. نسبت توصیه شده ۸۰ درصد محصولات گیاهی و ۲۰ درصد محصولات حیوانی است.
اساس تغذیه در این روش در درجه اول مبتنی بر سبزیجات است و بر غذاهای کامل و غنی از مواد مغذی تمرکز دارد. این بدان معناست که رژیم غذایی سرشار از میوهها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، آجیل و دانههاست.
همچنین تاکید بر خوردن غذای تازه خانگی بهجای غذاهای کارخانهای فرآوری شده و یا انواع فستفودهاست.
اصول رژیم غذایی نیمه گیاه خواری
- از میوهها، سبزیجات، حبوبات و غلات کامل، آجیل و دانهها، گیاهان و چاشنیها استفاده کنید.
- گهگاه از گوشت و فرآوردههای حیوانی، ترجیحاً گوشت و ماهی بدون چربی استفاده کنید.
- بهجای پروتئینهای حیوانی، روی پروتئینهای گیاهی مانند سویا، حبوبات و کینوا تمرکز کنید.
- غذاهای طبیعی بیشتری بخورید و استفاده از غذاهای فرآوری شده را کاهش دهید.
- استفاده از شکر تصفیه شده و شیرینیها را محدود کنید.
پیشنهاد مطالعه: آیا هومیوپاتی جایگزین مناسبی برای پزشکی است؟ را بخوانید.