فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی + بهمن 1401
|فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی + بهمن 1401
اگر شیرینی شما ترک میخورد یا وا میرود باید یک سری نکات را رعایت کنید تا بهترین شیرینی را همانند شیرینیهای بیرون در منزل داشته باشید.

شیرینی نخودچی یکی از خوشمزهترین شیرینیهای مخصوص عید است که شما میتوانید آن را در خانه تهیه کنید، زیرا بسیار راحت درست میشود و با چند قلم مواد بهترین شیرینی خانگی را میتوانید با فر و بدون فر تهیه کنید. در این مطلب فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی را میتوانید مشاهده کنید. با مجله اینترنتی کوبههمراه باشید.
فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی
- برای اندازهگیری میتوانید از لیوانهای دستهدار فرانسوی به عنوان پیمانه استفاده کنید.
- برای تابه رژیمی واشر دور تابه رو دربیاورید و برای تابه معمولی حتما دمکنی قرار دهید.
- اگر شیرینی را بدون فر و داخل تابه تهیه میکنید حتما از شعله پخش کن با حرارت ملایم استفاده کنید.
- تا زمانی که شیرینی داغ است به آن دست نزنید وگرنه پودر میشود، حتما صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد از روی سینی جدا کنید.
- مواد را زیاد ورز ندهید وگرنه به روغن میافتد.
- برای راحت بریدن شیرینی، کاتر را داخل آرد بزنید.
- زمان دقیق برای پخت در فر برفی و گازی و توستر:
- داخل فر گازی دما ۱۷۰ درجه طبقه بالای فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.
- برای فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی فر برقی را دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دهید.
- داخل توستر با کمترین درجه که میشود ۱۰۰ و در طبقه پایین به مدت ۱۲ دقیقه قرار دهید.
نکته مهم: برای تهیه شیرینی نخودچی باید از روغن صاف استفاده کنید برای تهیه روغن صاف باید روغن را روی بخار کتری حل کنید یک ساعت بگذارید داخل یخچال و بعد اجازه دهید به دمای محیط برسد و به عنوان روغن صاف میتوانید داخل شیرینی استفاده کنید.
فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی
- اگر آرد و پودر قند را الک نکنید، در آخر شیرینی شما ترک میخورد.
- ترجیحا از سینی تیرهرنگ استفاده نکنید.
- کاغذ روغنی را نباید چرب کنید.
- جای پودر قند میتوانید شکر را آسیاب و از الک رد کنید.
- روغن و پودر قند و هل را حتما خوب بزنید سفید و سبک شود و کاسه را دورگیری کنید.
- برای اینکه شیرینی باکیفیتتری داشته باشید بهتر است آرد نخود را خودتان در منزل تهیه کنید.
- برای روی شیرینی نخودچی میتوانید از خلال پسته استفاده کنید یا کمی خلال دندان را داخل زعفران بزنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از شیرینی خانگی، تهیه کیک هویج نرم و پفکی را ببینید.