پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ + بهمن 1401

پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ + بهمن 1401

پاستاها جزء غذاهایی هستند که بین بچه‌ها و بزرگ‌ترها طرفداران ویژه‌ای دارند و معمولا دستورهای پخت متفاوت و خوشمزه‌ای دارند.

پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ

پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ به دلیل شباهت به آشیانه به این اسم معروف شده است. این پاستا به دو شکل ساده و سبزیجات در بازار موجود است که به دلخواه‌ می‌توانید از هر نوعی که دوست دارید تهیه کنید. روش پخت این پاستا به دو صورت است. روش اول تهیه این پاستا بدین صورت است که پاستا را داخل فویل بپیچید و نگذارید حالت آشیانه‌ای آن به‌هم بریزید و با مرغ و سس سفید داخل فر قرار دهید یا‌ می‌توانید بدون فر پاستا را داخل تابه و با سس تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

پاستا آشیانه ای با قارچ

مواد لازم برای تهیه پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ

  • پاستا آشیانه‌ای ۱/۲ بسته
  • سینه مرغ ۱/۲ عدد
  • قارچ ۶ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • شیر ۲ الی ۳ پیمانه
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان به دلخواه
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا آشیانه‌ای با مرغ و قارچ

 مرحله اول

ابتدا قارچ‌ها را بشویید و اگر پوست آن خیلی سیاه‌رنگ است با چاقو بگیرید و خرد کنید. سپس داخل یک تابه بدون افزودن روغن با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و بپزد. در ادامه سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و بشویید.

مرحله دوم

در ادامه سینه مرغ خردشده را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد. سپس کره را به همراه سیرهای پوست گرفته و رنده‌شده اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه باید شیر که در دمای محیط بوده را اضافه کنید و بگذارید مواد بجوشد.

مرحله سوم

وقتی شیر به جوش آمد باید خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. پاستا‌های آشیانه‌ای را داخل سس قرار دهید و در تابه را بگذارید تا پاستا نرم شود. در حین کار هم بزنید تا پاستاها خوب نرم شوند.

پاستا آشیانه ای با مرغ

مرحله چهارم

وقتی پاستا‌ها پختند و سس غلیظ شد، آویشن را اضافه کنید و تفت دهید. مقداری از سس را تست کنید و اگر نیاز بود کمی نمک و بعد پنیر پارمزان بریزید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و داخل دیس بکشید و با کمی جعفری تزیین کنید.

برای داشتن یک قارچ سالم و سفید بهترین راه برای تازه‌ ماندن قارچ چیست؟ را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ

  • پاستا آشیانه‌ای را‌ می‌توانید به‌صورت گیاهی و بدون گوشت تهیه کنید.
  • افزودن سیر و پنیر دلخواه است و طعمی فوق‌العاده به این پاستا‌ می‌دهد.
  • می‌توانید پاستا را آبکش کنید و با کمی پنیر و مرغ داخل فر قرار دهید.
  • افزودن خامه در این دستور پخت اختیاری است ولی باعث بافت کرمی‌ می‌شود.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای آشپزی بیشتر تهیه نان باگت فرانسوی بدون شیر را بخوانید.
















نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *