همبرگر خانگی با گوشت و سویا + بهمن 1401

همبرگر خانگی با گوشت و سویا + بهمن 1401

تاریخچه تهیه همبرگر منشا دقیقی ندارد ولی می‌گویند در قرن ۱۳ توسط مغولان به روسیه آورده شده است و تا قرن ۱۷ به یکی از غذاهای بسیار محبوب در آلمان تبدیل می‌شود.

همبرگر خانگی با گوشت و سویا

همبرگر خانگی با گوشت و سویا یکی از روش‌های مقرون به صرفه تهیه همبرگر در خانه است. همبرگر را می‌توان یکی از فست‌فود‌های بسیار محبوب در کل دنیا دانست که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. مهم‌ترین ارکان اصلی این همبرگر استفاده از ادویه است تا باعث خوش‌طعم شدن آن شود. برای سرو همبرگر اصولا از نان‌های گرد به همراه پنیر ورقه‌ای و خیارشور و گوجه استفاده می‌شود. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

همبرگر خانگی با گوشت

مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سویا

  • گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم
  • سویا ۲۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و جوز هندی به مقدار لازم

طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سویا

مرحله اول

ابتدا سویا را با کمی آب گرم خیس کنید و کنار بگذارید تا نرم شوند. گوشت را اگر خودتان در منزل چرخ می‌کنید در چرخ گوشت بریزید و چرخ ریز کنید. بهتر است چربی گوشت برای تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سویا کم باشد.

مرحله دوم

در ادامه گوشت و سویا را آبکشی کنید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. پیاز را رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید. حالا باید همه مواد را به همراه سویا و گوشت داخل میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود، می‌توانید مواد را داخل کاسه بریزید و خوب ورز دهید.

همبرگر خانگی با سویا

مرحله سوم

مواد تهیه‌شده را بین دو کیسه فریزر پهن کنید و به آن حالت دهید. می‌توانید مواد را داخل قالب‌های همبرگر زن که قیمت بسیار ارزانی دارند قرار دهید و قالب بزنید. سپس همبرگرها را داخل یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند، هر چقدر بیشتر در یخچال باشند کیفیت بهتری می‌یابند.

مرحله چهارم

در ادامه داخل یک تابه گریل کمی روغن بریزید و به آرامی همبرگرها را از یخچال خارج و داخل تابه سرخ کنید. به دلخواه در انتها روی آن پنیر قرار دهید. می‌توانید این همبرگر را در کنار تهیه نان باگت فرانسوی بدون شیر هم میل کنید.

نکات کلیدی در تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سویا

  • می‌توانید از سس‌های مختلف مانند سس قارچ استفاده کنید.
  • پیاز باید کاملا بدون آب باشد و فقط تفاله آن باقی بماند.
  • به‌جای پودر سوخاری از پودر نان تست نیز می‌توانید استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای غذایی بیشتر بهترین راه برای تازه‌ ماندن قارچ چیست؟ را بخوانید.
















نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *