فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی + بهمن 1401

فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی + بهمن 1401

اگر شیرینی شما ترک می‌خورد یا وا می‌رود باید یک سری نکات را رعایت کنید تا بهترین شیرینی را همانند شیرینی‌های بیرون در منزل داشته باشید.

فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های مخصوص عید است که شما می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید، زیرا بسیار راحت درست می‌شود و با چند قلم مواد بهترین شیرینی خانگی را می‌توانید با فر و بدون فر تهیه کنید. در این مطلب فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی را می‌توانید مشاهده کنید. با مجله اینترنتی کوبههمراه باشید.

شیرینی نخودچی

فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی

  • برای اندازه‌گیری می‌توانید از لیوان‌های دسته‌دار فرانسوی به عنوان پیمانه استفاده کنید.
  • برای تابه رژیمی واشر دور تابه رو دربیاورید و برای تابه معمولی حتما دم‌کنی قرار دهید.
  • اگر شیرینی را بدون فر و داخل تابه تهیه می‌کنید حتما از شعله پخش کن با حرارت ملایم استفاده کنید.
  • تا زمانی که شیرینی داغ است به آن دست نزنید وگرنه پودر می‌شود، حتما صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد از روی سینی جدا کنید.
  • مواد را زیاد ورز ندهید وگرنه به روغن می‌افتد.
  • برای راحت بریدن شیرینی، کاتر را داخل آرد بزنید.
  • زمان دقیق برای پخت در فر برفی و گازی و توستر:
  • داخل فر گازی دما ۱۷۰ درجه طبقه بالای فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.
  • برای فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی فر برقی را دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دهید.
  • داخل توستر با کمترین درجه که می‌شود ۱۰۰ و در طبقه پایین به مدت ۱۲ دقیقه قرار دهید.

نکته مهم: برای تهیه شیرینی نخودچی باید از روغن صاف استفاده کنید برای تهیه روغن صاف باید روغن را روی بخار کتری حل کنید یک ساعت بگذارید داخل یخچال و بعد اجازه دهید به دمای محیط برسد و به عنوان روغن صاف می‌توانید داخل شیرینی استفاده کنید.

فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی

فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی

  • اگر آرد و پودر قند را الک نکنید، در آخر شیرینی شما ترک می‌خورد.
  • ترجیحا از سینی تیره‌رنگ استفاده نکنید.
  • کاغذ روغنی را نباید چرب کنید.
  • جای پودر قند می‌توانید شکر را آسیاب و از الک رد کنید.
  • روغن و پودر قند و هل را حتما خوب بزنید سفید و سبک شود و کاسه را دورگیری کنید.
  • برای اینکه شیرینی باکیفیت‌تری داشته باشید بهتر است آرد نخود را خودتان در منزل تهیه کنید.
  • برای روی شیرینی نخودچی می‌توانید از خلال پسته استفاده کنید یا کمی خلال دندان را داخل زعفران بزنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از شیرینی خانگی، تهیه کیک هویج نرم و پفکی را ببینید.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *