این غذای خوشمزه از ترکیب برنج به همراه گوشت، حبوبات و سبزیجات تهیه و در برگهای درخت انگور پیچیده میشود.
طرز تهیه دلمه برگ مو به روش ساده
دلمه برگ مو یکی از غذاهایی است که در بین ایرانیها بسیار طرفدار دارد. شما می توانید به سادگی آن را در این فصل سال که وقت چیدن برگ موهای تازه است تهیه کنید و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید. با مجله اینترنتی کوبهههراه باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه دلمه برگ مو
- برگ مو ۲۵۰ گرم
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- سبزی معطر (تره، گشنیز، جعفری، شوید، ریحان، مرزه، ترخان و پیازچه) ۲۵۰ گرم
- برنج نیمپز ۱ پیمانه سرخالی
- لپه پخته شده نصف پیمانه
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- نمک ۲ قاشق چایخوری پر
- شکر نصف پیمانه
- سرکه ۱/۴ پیمانه
روش تهیه این دلمه خوشمزه را در این ویدیو ببینید. اگر دوست دارید دلمه شما ترش باشد فقط از چند عدد گوجه سبز تازه در چاشنی آن استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی اشکنه کشک، غذایی قدیمی از سرزمین خراسان را ببینید.