حلیم بوقلمون | طرز تهیه حلیم بوقلمون تازه + بهمن 1401

حلیم بوقلمون | طرز تهیه حلیم بوقلمون تازه + بهمن 1401

حلیم از غذاهای مقوی و سنتی است و در آیین ایرانی، پخت آن در مراسم‌ مذهبی بسیار مرسوم است.

حلیم بوقلمون

حلیم از غذا‌های سنتی خاورمیانه است که با گوشت و گندم پخته می‌شود. حلیم انواع مختلفی دارد و با مواد اولیه متفاوتی طبخ می‌شود. این غذا معمولا به عنوان یک صبحانه بسیار مقوی، سیر کننده و به عنوان افطاری در ایام ماه رمضان مصرف می‌شود. در این مطلب از مجله اینترنتی کوبهطرز تهیه حلیم بوقلمون را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه حلیم بوقلمون

طرز تهیه حلیم بوقلمون

تهیه این غذا، ساده اما زمان پخت آن بسیار زیاد است.

مرحله اول

 قبل از هر کاری گندم را ۵ تا ۶ ساعت در آب خیس کنید. در این‌صورت گندم خوب آب جذب می‌کند و زمان طبخ، کاهش می‌یابد.

گوشت را داخل قابلمه کوچک‌تر بریزید. پیاز را پوست بکنید، به چند قسمت تقسیم کنید و همراه زردچوبه به قابلمه اضافه کنید. شعله اجاق را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت خوب بپزد.

گندم را با یک لیتر آب داخل قابلمه دوم بریزید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و له شود. هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا ته نگیرد. اگر قبل از پختن گندم آب قابلمه رو به اتمام بود، مقداری آب گرم به آن اضافه کنید.

طرز تهیه حلیم بوقلمون

مرحله دوم

گوشت پخته شده را به وسیله مخلوط کن خرد کنید. اگر مخلوط کن ندارید گوشت را با دست ریش ریش کنید.

وقتی گندم به صورت خمیر و مایع شد یعنی پخته است. گندم را با گوشت مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد. در این مرحله حلیم را زود به زود هم بزنید تا ته نگیرد. نمک را اضافه کرده و روی حلیم ، روغن حیوانی و دارچین بریزید سپس میل کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب نان رمضان نارگیلی با بافت پنبه‌ای را مطالعه کنید.
















نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *