تهیه پلو بخارا | یک پلو خوشمزه و شگفت‌انگیز + بهمن 1401

تهیه پلو بخارا | یک پلو خوشمزه و شگفت‌انگیز + بهمن 1401

این غذا طعم و مزه بسیار خوبی دارد. شما می‌توانید این پلو خوشمزه را برای مهمانی‌های خود نیز تهیه کنید.

تهیه پلو بخارا

پلو بخارا یکی از پلوهای بسیار خوشمزه است که در ایران تهیه می‌شود ولی در اصل برای بخارا پنجمین شهر بزرگ ازبکستان است. این پلو خوشمزه با گوشت، برنج، هویج و کشمش تهیه می‌شود و با ذائقه ما ایرانی‌ها بسیار جور در می‌آید. با مجله اینترنتی کوبههمراه باشید تا طرز تهیه پلو بخارا را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه پلو بخارا

  • برنج ۱ کیلوگرم
  • گوشت قیمه‌ای ۵۰۰ گرم
  • روغن حیوانی ۲۵۰ گرم
  • کشمش پلویی ۱۵۰ گرم
  • هویج خلال شده ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۴ عدد
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • ادویه ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چـایخوری
  • زعفران سائیده و حل شده ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه پلو بخارا

به دلخواه می‌توانید از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله برای تهیه این پلو خوشمزه استفاده نمایید.

مرحله اول

برنج را بشویید و همراه با ۱ قاشق نمک به مدت ۵ ساعت خیس کنید. اگر به دستور تهیه پلوهای مخلوط علاقه دارید، امگشت پلو با تن ماهی، غذای خوشمزه جنوبی را بخوانید.

مرحله دوم

کشمش‌ها را پاک کنید و بشویید. پیازها را خرد کرده و در یک تابه بزرگ همراه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم شوند. گوشت را داخل پیاز بریزید و آن‌ها را خوب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. فلفل و ادویه را به محتویات تابه اضافه کنید. (نمک را اضافه نکنید تا گوشت زودتر بپزد.) سپس هویج را بریزید و تفت دهید.

 پلو بخارا

مرحله سوم

تقریبا ۲ پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود. سپس نمک را بریزید. برنج را آبکش کنید، در یک قابلمه مناسب مواد را لابه‌لای برنج قرار دهید و آن را دم کنید. می‌توانید در اواسط دم کشیدن زعفران را روی برنج بریزید. در حین دم کشیدن، کشمش را نیز در کمی روغن سرخ کنید. پلو را در ظرف سرو بریزید و کشمش را روی آن بدهید.

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه سمنو خانگی با روش ساده را بخوانید.















نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *