کیک توت فرنگی با ماست + بهمن 1401

کیک توت فرنگی با ماست + بهمن 1401

کیک توت فرنگی بی‌شک یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها است که می‌توانید خیلی راحت آن را در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن به همراه یک لیوان چای یا قهوه لذت ببرید.

کیک توت فرنگی با ماست

تا فصل میوه توت فرنگی است این کیک را از دست ندهید و آن را به راحتی تهیه کنید. با مجله اینترنتی کوبههمراه باشید تا طرز تهیه کیک توت فرنگی با ماست را یاد بگیرید.

کیک توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی با ماست

  • آرد قنادی ۲ لیوان
  • روغن ۱/۲ لیوان
  • ماست ۱ پیمانه سر خالی
  • تخم مرغ  ۳ عدد درشت یا ۴ عدد متوسط
  • توت فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • هل ۱ قاشق چای‌خوری
  • توت فرنگی برای تزیین

طرز تهیه کیک توت فرنگی با ماست

دو نکته خیلی مهم در مورد تهیه کیک توت فرنگی با ماست در نظر بگیرید، آن هم اینکه توت فرنگی‌های خردشده را با ۲ قاشق غذاخوری آرد ترکیب کنید تا ته‌نشین نشود اگر دوست دارید روی کیک توت فرنگی قرار دهید حتما برش‌های بزرگ‌تری بزنید.

مرحله اول

ابتدا باید مواد کیک را داخل دمای محیط آشپزخانه قرار دهید و همه مواد را با کمک پیمانه یا یک لیوان دسته‌دار فرانسوی اندازه‌گیری کنید. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود. اگر می‌خواهید بدون فر کیک را تهیه کنید کافی است یک شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و ۱۵ دقیقه زمان دهید تا گرم شود.

مرحله دوم

در ادامه شکر و تخم مرغ و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن برقی یا دست خوب هم بزنید تا یکدست و کرم‌رنگ شود. سپس پودر هل و ماست را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شود. روغن را اضافه کنید و خیلی کم در حد ۳۰ ثانیه هم بزنید.

مرحله سوم

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود و بعد به آرامی به مواد اضافه کنید. با لیسک مواد را هم بزنید تا مخلوط و گلوله‌های آرد باز شود. توت فرنگی‌ها را بشویید و خوب خشک کنید چون اصلا نباید آب داشته باشد و بعد با ۲ قاشق غذاخوری آرد مخلوط و به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

تهیه کیک توت فرنگی

مرحله چهارم

حالا مواد کیک را داخل یک قالب از قبل چرب شده بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای داخل مواد گرفته شود. روی کیک را با توت فرنگی به دلخواه تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۶۰ قرار دهید. برای پخت بدون فر نیز داخل قابلمه مواد را بریزید و روی در قابلمه دم‌کنی قرار دهید و ۱ ساعت ۲۰ دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد.

فوت و فن‌های تهیه کیک توت فرنگی با ماست

می‌توانید نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید و بعد توت فرنگی‌های خرد شده را با فاصله از کناره‌های قالب قرار دهید  و بقیه مایع کیک را روی توت فرنگی‌ها بریزید.

  • کیک را بعد از ۱ ساعت با خلال دندان چک کنید.
  • قالب را با روغن جامد چرب و آردپاشی کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی این املت ۴۰ ثانیه‌ای را حتما یاد بگیرید را بخوانید.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *