طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو خوشمزه شاهرودی + بهمن 1401
|طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو خوشمزه شاهرودی + بهمن 1401
این خورشت، یک خورشت خوشمزه و خاص ایرانی است که با آلبالو و سیب ترش طبخ میشود. این خورشت ملس است و به دلیل وجود آلبالو، رنگ و طعم خوبی دارد.

خورشت سیب آلبالو در شهرهای استان سمنان به خصوص شاهرود طبخ میشود. این غذای ساده میتواند کاملا گیاهی باشد. البته گاهی هم با مرغ و گوشت درست میشود، اما کم نیستند کسانی که ترجیح میدهند این غذای تابستانی را بدون گوشت امتحان کنند. در ادامه طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو را در مجله اینترنتی کوبهبخوانید.
مواد لازم برای تهیه خورشت سیب و آلبالو
- سیبترش ۲ عدد متوسط
- آلبالو بدون هسته ۱ لیوان
- پیاز داغ به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- زعفران به میزان لازم
طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو
- ابتدا پیاز داغ را کمی تفت دهید.
- سیبها را به صورت حلقهای یا نیم حلقه خرد و سپس با پیازها تفت دهید.
- کمی آب جوش اضافه و تا پختن سیبها صبر کنید.
- بعد از نیمپز شدن سیبها، آلبالوها را اضافه کنید. آلبالو اگر زیاد حرارت ببیند تغییر رنگ میدهد و له میشود. بنابراین بهتر است بعد از اضافه کردن آن بیش از پنج دقیقه پختن را ادامه ندهید.
- در این مرحله اگر از طعم ترش زیاد خوشتان نمیآید میتوانید کمی شکر اضافه کنید.
- زعفران دم کرده را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
- خورشت سیب و آلبالو شما آماده است. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذا طرز تهیه کاپکیک خوشمزه در یک دقیقه را مطالعه کنید.